ANDA SEDANG MEMBACA

12

Pencinta Sejarah V Syaitan Merah (15 okt) Oleh Kimi Kardashian

Mukadimah oleh Abang.

Abang dapat emel dari Si Kimi ni, berbunyi begini:

"Salam

Cuma nak tanya,
Korang pengulas ramai,
tapi apasal entry tak banyak?
cerr bak sini Password dgn login id.
aku pon boleh buat entry jugak.
boleh aku taruh sama Abdul Sokernet tuh."

Lepas tu abang suruhlah dia hantar entry dekat Sokernettamu, dan artikel kat bawah ni yang dihantarnya. Nak rejek, kesian, lagipun dia ni penyokong Liverpool.

Satu je abang nak cakap, "Nak mintak Password dengan login Id, lepas tu nak tulis benda macam ni? Meh sini abang lukis konek kat dahi tu.."

***************************************************************************************
Pencinta Sejarah V Syaitan Merah (15 okt)

menjelang pertemuan antara Pencinta sejarah dan team syaitan merah.

pasti akan menjanjikan keseronokan kepada penyokong kedua2 pihak.

Sebagai rakyat melaysiayang memang cintakan sejarah, kita tak payah sokong team tempatan.
macam aku, player tempatan yang aku kenal cuma syafiq rahim.

tapi menyahut seruan PM, kita sokong team yang cintakan sejarah. barulah rakyat malaysia sejati.

tapi yang aku heran, kat negara kita ni, ramai yang sokong team SYAITAN!!bukan setakat syaitan, SYAITOON MERAH lagi.

Kenapa la ramai yang sokong team syaitan Merah tu? aku pon tak tau.

mcm aku, bila tgk bola, aku suka sbb perasaan teruja atau excitement tu yang penting. perasaan bedebar2 bila masa nk abih dah tapi ketinggalan lagi atau tak skor lagi.

kalo sokong team syaiton tu, tau2 dah tak dak keterujaan, kalo ketinggalan pon, jgn risau, ref akan bagi masa tambahan saaaampai la depa menang. apatah lagi kalo Howard WEBB atau mark kletenberg.

Insaf2 lah wahai penyokong syaiton merah.


korang percaya tak kalo aku cakap menjadi Penyokong Syaiton Merah akan menyebabkan rumahtangga tak bahagia?

kalo nk rumahtangga bahagia, berenti sokong Syaiton Merah. Betul!!

Tak caya? cuba tgk Abang MAHER ZAIN kita, untuk menjadikan keluarga bahagia, dia turunkan poster Syaiton merah dan ganti dgn poster lain.

rujuk saat ke 0.41. dan tepat2 saat 1.00. dari video klip lagu nih.

http://www.youtube.com/watch?v=PHbZ9SXHJwA&feature=share


takkan dgn abang maher zain pon anda tak caya?

jadi, renti2kanla sokong team Harom tuh.

dan biarkanlah ia menjadi sejarahhh.

kalo mencarut2 lukis gambaq K****k lagila maher zain marah apa.

KIMI SHAARI
Bukan Kimi Kardashian
http://bicaramanis.blogspot.com

12 comments:

hantuLongkang said...

haha...
orait la tu entri dia..cerita pasal rumahtangga...sokong pulak team power..

aku bagi 10 bintang untuk entri ni...untuk kategori 'entri payah nak paham apakebenda dia tulis'..

:D

rashideeshukri said...

kah kah kah kah kah! mukadimah tu yang tak tahan.

kalau nak jolok sarang tebuan, pastikan ilmu tu penuh di dada dulu ye dik. jangan jolok tak pakai protection, bahaya.

yang Abdul ni tak habis-habis dengan konek. kenapa dengan konek lu sebenarnya ni?

meo sepul said...

Bangang macam syaitoonnn!!!

Ajiz Nasution said...

tak penat ke kau karang entri sia sia macam ni?

Brader! kalau ya pun nak bakar line, cuba la Kaudu kan sikit hati tu dan caci kelab lawan dgn penuh bergaya.. Ayat cacian tu biarlah yg boleh menyakitkan hati apabila dibaca.. ada ke pakai point Maher Zain..lame la kau brader!

HLM TPG said...

OLOH.Abdul sokernek post betul2 rupanya.
Hahaha.Ini entry main2 ja, selit2 masa dah Muak taip buat Hujahan and Researsch case Law.
Next Time aku buat elok2 punya.

masa liverpool lawan celsi nanti.

KiMi said...

oloh, terkomen guna ID opis pulak.

keli said...

olohhh...maher zain pulokkk..hohoho

Ozgur Cek said...

haha ok la tu...skurg2nya dia sokong liverpool..

3rdfrom9 said...

Kimi nie kena pi menuntut ilmu menulis dengan Manja Ismail tak pon dengan Johan Jaafar. Kalau ilmu rumahtangga bahagia kena minta petua ngan dato Fadzilah Kamsah atau dengan Dr Ismail Thamby. Kalau pasai MU biaq pi, untuk game hari sabtu nie diaorang dah predict Andy Mariner 2 - MU O awai-awai lagik depa dh tibai ref.

Emmett said...

This is Konek.

Kid said...

time kasih kimi..berjaya ko membuang masa aku selama seminit membaca entri ko..tahniah aku ucapkan sekali lg

Thaqif Ismail said...

entri ni same level konek die macam king konek.